Menu Close

Over Msasani Bay

Ik aarzel omdat het een zinloos plan is, maar dit plan heb ik al jaren, en nu ga ik het doen. Ik ga een weblog schrijven over Msasani Bay.

Waarom?
Omdat ze zo mooi en ruimtelijk is. Om uiting te geven aan de overtuiging dat je oog moet hebben voor schoonheid. Omdat schoonheid zo vergankelijk is. Omdat het een droom van me is om zoiets zinloos te doen. Omdat ik in de gelegenheid ben. Omdat ik er spijt van zou krijgen als ik het niet zou doen. Om het vast te leggen.

Wat?
Beschrijvingen en bespiegelingen. Raar woord, bespiegelingen. Maar wel toepasselijk.

Waar?
Msasani Bay is een baai in Dar es Salaam, Tanzania. Aan de oostkant wordt ze begrensd door het onbewoonde eilandje Bongoyo, aan de westkant door de vastewal, aan de zuidkant door het schiereiland Msasani.


Msasani Bay. The project.

 

test